Tiden løber……

Nu er der kun 36 dage tilbage, så er vi på vej mod nye oplevelser.

Personligt har jeg mange mareridt om natten, så hvis jeg bare husker disse mareridt,  er det bare om at gøre det anderledes, og så forløber alt vel godt.

Jeg har både haft drømme om at vi er kommet med et forkert fly, glemt pas, penge og bagage, jeg har sågar også drømt at vi kørte rundt på smalle bjergveje i Yosemite national park, hvor vi har mødt lastbiler på de smalle veje. Alle fortæller mig, at alt det jeg har drømt ikke bliver til virkelighed, da det slet ikke eksistere, det må jeg bare tro og håbe på.

Maiken er helt rolig, og beroliger mig hele tiden. Jeg tror det er gået op for hende, at jeg glæder mig usigeligt meget til den rejse, jeg glæder mig til at opleve en masse sammen med Maiken, og at møde hendes værtsforældre fra hun var derovre på sprogrejse i sommeren 2015.

Når vi kommer derover og begynder at fortælle om turen, så vil der også komme nogle billeder på, så I kan se hvad vi oplever.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar