Nedtælling til afrejsen…

Nu varer det ikke længe før vi skal af sted, nedtællingen er gået i gang, der er 16 dage til afrejsen. Vi glæder os, ja det vil sige det er nok mest mig der glæder mig, Maiken har jo prøvet det før.

Alt er ved at på plads. Der er vekslet kroner om til dollars, vi har lånt en GPS, et videokamera, strømadaptere. Vi har fundet ud af hvad vi skal opleve på vores tur rundt til Los Angeles og San Fransisco. I LA skal vi bl.a. se Disneyland og Universal Studios, og vi skal da helt sikkert ned og bade i Stillehavet. I San Fransisco skal vi se Golden Gate Bridge, Lykkekagefabrikken, Chinatown, køre med kabelbanen, og meget meget mere.

Vi skal som sagt også besøge og bo hos Maikens værtsfamilie fra hendes sprogrejse for 2 år siden. De hedder Ann og Rosendo Martinez.

Og jeg, ja jeg skal naturligvis også shoppe lidt i diverse patchworkbutikker, man tager jo som patchworker/quilter ikke til USA uden at besøge patchworkbutik. Jeg har skrevet en huskeseddel med hvad jeg skal købe.

Og ja vi skal da også prøve at spise på en Hard Rock Café, vi skal ind på dinner at spise, vi skal også prøve at køre på Route 66 når vi kører fra Grand Canyon til Las Vegas.

En af dagene vil jeg forsøge at lægge et kort ind med en ca. rute af det vi skal køre.

Undervejs vil jeg prøve at lægge billeder ind af det vi oplever samt noget tekst.

 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar