Oversigt over vores rute på turen

Søndag den 28. maj 2017, kl. 12.15 letter vi fra Københavns lufthavn med kurs mod nye oplevelser.

Vi skal mellemlande i Toronto, Canada, det tager 8 timer at flyve dertil, vi lander der kl. 14.15 lokal tid

Kl. 20.40 flyver vi mod Las Vegas, hvor vi skal hente den bil vi skal køre rundt i på den første del af turen. Vi kører mod hotel Luxor (google det) men først skal vi en tur ned af The Strip, så er det tid at tjekke ind på hotellet og vi skal sove.

Mandag den 29. maj, kører vi mod første del af vores rejse, turen går mod Zion Canyon (Pioneer Lodge – hotel).

Tirsdag den 30. maj, fortsætter vi mod Bryce Canyon (Bryce Canyon Resort)

Onsdag den 31. maj, fortsætter vi mod Antelope Canyon – prøv lige at google det også, og så gå over på billeder – der skal vi have en guidet rundvisning, det er et af højdepunkterne, som jeg glæder mig til at se og opleve. (Quality Inn at Lake Powell)

Torsdag den 1. juni, efter rundvisningen i Antelope Canyon, kører vi mod Grand Canyon, det er også en af mine favoritsteder, vi skal overnatte her på Yavapai Lodge East.

Fredag den 2. juni, skal vi retur til Las Vegas, vi skal kører ad den legendariske Route 66, den del der er tilbage af den. Her har vi valgt at spise morgenmaden og måske også frokost. Når vi ankommer til Las Vegas, så aflevere vi bilen igen, og tjekker ind i Las Vegas Lufthavn, finder den rigtige gate og flyver kl. 19.55 til Los Angeles. Vi lander kl. 21.04 i L.A., så skal hotellet findes, det ligger på Hollywood Boulevard og hedder The Dixie Hollywood. Her skal vi være i 3 dage og 4 nætter.

Lørdag den 3. juni – 6. juni, skal vi bl.a. se Disneyland i Anaheim og Universal Studios i Hollywood, og vi skal naturligvis også ned at bade i Stillehavet og vi skal se Rodeo Drive, Stjernerne på Hollywood Boulevard og naturligvis skal vi da også se det store Hollywood skilt og en masse andet. Vi skal også mødes med en patchwork ven i L.A. og så skal vi ind i et patchwork varehus – det er da vildt 😀

Tirsdag den 6. juni, henter vi den anden bil vi skal kører i resten af turen. Turen går nu mod et stort outlet i Camarillo, og så videre mod Solvang og vi skal ind i endnu en patchworkbutik der hedder Old Town Quilt Shop (i USA hedder det ikke patchwork, men Quilt). derefter kører vi mod San Simeon, vi skal bo på Courtesy Inn til dagen efter.

Onsdag den 7. juni, vi skulle have kørt videre mod Monterey af Highway 1, men den er desværre lukket efter en streng vinter, hvor veje og broer er styrtet sammen, så vi kører i stedet af Highway 101 til Monterey, med overnatning på Ramada Limited Monterey,

Torsdag den 8. juni, skal vi til Yosemite National Park, her skal vi være i 2 nætter, og vi skal overnatte i Cedar Lodge, og her skal vi se om vi kan leje nogle cykler og så cykle rundt i nationalparken og ellers opleve og se naturen, måske vi møder nogle vilde dyr.

Fredag den 10. juni, pakker vi bilen og kører mod Rocklin, her bor Maikens værtsfamilie fra 2015. Maiken var jo på sprogrejse det år, vi skal være hos familien Martinez i 5 nætter – det glæder Maiken sig meget til at komme hos dem, det gør jeg såmænd også, men jeg har jo lidt sprogvanskeligheder, men mon ikke det går ? Værtsfamilien vil også gerne vise os rundt, og mon ikke jeg skal ind i endnu en patchwork shop og vi skal nok også til Berkeley.

Lørdag den 11. juni, tager vi videre mod sidste destination nemlig San Fransisco. Vi aflevere bilen og tjekker ind på et hyggeligt lille hotel som hedder San Remo Hotel. Her skal vi bo i 4 nætter, vi skal opleve en masse i SF bl.a. Golden Gate Bridge, sporvognene, og en masse andet.

Mandag den 19. juni, skal vi desværre hjem, vi tjekker ud, finder ud til lufthavnen i San Fransisco, vi skal flyve derfra kl. 19.00 til Frankfurt, det tager lige knapt 11 timer at flyve til Frankfurt.

Tirsdag den 20. juni flyver vi fra Frankfurt til København, vi lander kl. 18.55, en forhåbentlig skøn rejse er slut, og vi har fået en million indtryk og oplevelser.

Vi vil forsøge at lægge både billeder og tekst ind de forskellige dage, men det kræver jo naturligvis at der er internet, vi vil forsøge at sende en mail når der er nyt på bloggen, men for en sikkerhedsskyld så tjek blog og hjemmeside sådan 1 gang dagligt.

 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar