Rejsen til Toronto/Las Vegas

Kanon tur, men det bliver aldrig mig at lette og lande, godt jeg havde guldklumpen ved min side, hun fik hver en knogle i venstre hånd knust….eller tæt på.

Det tog knapt 8 timer at flyve til Toronto, vi kom igennem Security og paskontrollen, og vi fik også noget at spise. Og så var det bare om at vente til vi kunne boarde næste fly til Las Vegas.

Det tog knapt 4,5 timer at flyve til L.V. Vi ankom til en halvdød lufthavn, der var ikke nogen vi kunne spørge om vej, vi fandt vores bagage, og vi gik så i gang med at finde en rental for Car sshuttle bus, mens vi stod og ventede på den var der en sort fyr og hans kone, de kom fra New York, og de roste min hårfarve og M’s frisure. Nå vi fik hentet bilen, nummerpladen har noget med 4 7-taller, den skal vi have sagde jeg til M, for det er mit lykketal, og sandelig om ikke det bragte lykke ? Vi fik lagt bagagen ind i bilen og vi fandt hotellet, efter vi havde kørt 1,5 gang omkring hotellet. Vi fandt selvparkeringen, og vi fik vores bagage ud af bilen og gik mod hotel registreringen, og her startede vores held…, vi skulle have haft et lille 3. klasses værelse, men heldet var med os, vi vandt King-size opgraderingen gratis. Vi skulle op på 28. etage, og hvilket værelse.

Nu skal vi ned og prøve lykken, håber heldet er med os igen.

Kig på billederne, mens spiller vi og går i seng

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar