Næste morgen på Luxor

Jeg vil gerne starte ud med at sige, billederne bliver vendt om i løbet af i aften, kl. var 3 i nat da de blev lagt ind. Jeg beklager meget, men jeg tror at jeg vendte min ipad forkert.

Kl. er nu 9.56 og vi skulle have været tidligt oppe og afsted, men vi er jo i byen som aldrig sover. Vi har sovet skønt, jeg troede dog i morges at det regnede og tordnede, men det viste sig heldigvis kun at være airconditionen der larmede og flyverne som lander og letter.

Jeg vil lige fortælle om en oplevelse vi havde i går da vi fløj ind over Las Vegas – Spillebyen, byen der aldrig sover.

Da vi nærmerede os Las Vegas fik vi lige besked på at samle alle vores ting sammen, mens lyset stadig var der, det tænkte vi ikke nærmere over, men pludselig slukkede de alt lys i flyveren, det var så vi kunne se Las Vegas by night – (undskyld mit franske) men hold kæft hvor så det bare flot ud, det var HEEELT vildt – SHIIIIT hvor var det bare flooot !

Nå vi er ved at pakke sammen, og Maiken spiller en lille sang på sin ukulele som jeg kalder for “junior” – nu skal vi se om vi kan finde noget morgenmad, hvis ikke det er med i prisen, for det har vi nok ikke vundet også, så skal vi mod Zion. 7

Temperaturen sniger sig stødt op mod 35-37 grader…..det er vist ikke som i Danmark.

Nå men vi skriver videre fra Zion i aften når vi lander der.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar