Zion Canyon

Hejsa, ja så kørte vi fra Las Vegas, vi kom lidt sent af sted, kl. 10.30 tog vi afsked med Luxor Hotel for at køre mod Zion Canyon. Vi havde aftalt at vi  ville finde et sted hvor vi kunne få noget morgenmad. Morgenmad på Luxor kostede en bondegård 24,99 $ (166,21 kr), det synes vi er en tand for dyrt.

Vi fandt hurtigt ud på motorvejen, da vi startede i Las Vegas var temperaturen efterhånden kommet op på 35 grader, godt vi har A/C i bilen. Maiken fulgte med på GPS´en, og pludselig siger til mig “mor vi er kommet væk fra supermarkederne, så vi bliver nødt til at køre 1,5 time før vi finder et supermarked” – Jeg tog det nu koldt og roligt, for sultne var vi ikke rigtigt, og alligevel kunne man godt fornemme at sulten kom snigende, men vi kom snart til Mesquite, hvor der lå et supermarked ved navn  Smith´s.

Her handlede vi ind. Vi fik købt en flamingoboks med låg, det skulle gøre det ud for et “køleskab”. Vi fik også smør, skinke og hvedebrød samt noget frugt og nogle tandstikker med tandtråd. Mens jeg gik til bilen, så købte Maiken omkring 2 kg isterninger, det kostede ikke den helt store formue, kun 1,99 $ (13,24 kr).

Vi fik sat det hele på plads, fik flyttet bilen hen et sted på p-pladsen, hvor vi kunne få solen ind fra ryggen, vores held her var at når vi åbnede dørene, så kom der nogle dejlige vindpust, mens vi sad der så fik vi en sandwich med smør og skinke. Det udgav sig for at være vores morgenmad/frokost.

Så gik turen mod Zion Canyon, og jeg fik prøvet at køre bjergkørsel på en motorvej, det var altså vildt, jeg er ikke begejstret for at køre i bjergene. Motorvejen vi kørte på var ikke imponerende, der gik 2 spor i den ene retning og 2 spor i den anden retning, midterrabatten til gengæld, var mega bred, den var nok 50 meter bred. Og før vi kom til bjergkørslen, så kørte vi lige frem mod et bjerg, vi snakkede lidt om hvordan vi ville komme igennem det bjerg, for det så ikke ud som at der var en tunnel, men pludselig stod der et skilt hvor der var snoet kørsel, og ja tak det skal jeg da lige love for, men sjovt nok var hastigheden ikke noget problem, vi skiftede med at køre mellem 45 mph og 60 mph, hvilket svarer til omkring 70 – 130 km. Det gik både op og ned, især var der en hældning på 25%.

Mange lastbilerne herovre har vist ikke faste hastigheder, de måtte vist køre omkring 100 km/t.

Nå vi kom da til vejen hvor vi skulle dreje fra for at komme til Zion Canyon, sikke en natur, ja det var det da også mens vi kørte igennem bjerget. Maiken filmede op til flere gange vejstrækningerne og naturen.

Endelig kom vi frem til Pioneer Lodge Zion, et skønt motel, vi fik tjekket ind og kom ind på vores værelse, alt er lavet i bjælker i værelset – der kommer billeder på i morgen, og ja jeg skal nok sørge for at de ikke står på hovedet 😀

Vi gik en lille tur, men for pokker der var varmt 33 grader, og vi havde glemt at få vandflasker med, det SKAL vi altså huske. Vi fandt et skønt sted hvor der var en “lille” souvenir-butik, som viste sig at være kæmpe stor, der var også et spisested Wildcat Willies, her gik vi ind og spiste. Vi fik en forholdsvis stor burger med pomfritter og da vi kom til bordet fik vi straks serveret et stort glas isvand i noget der lignede et syltetøjsglas :D. Det var gratis. Vi bestilte 1 root beer og 1 Dr. Pepper – Root Beer smager af tyggegummi, og Dr. Pepper smager af (hvis I spørger mig, så en blanding af terpentin og rævepis) cola, men er mere krydret i det. Alt i alt gav vi 42 $ med drikkepenge (285,99 kr).

Vi gik tilbage  til motellet og slappede lidt af, ja faktisk tror jeg at jeg faldt i søvn, for jeg vågnede flere gange ved at der stod en bjørn ved siden og brummede 😀 Vi kørte en lille tur ud til Zion Canyon, hvor vi tog nogle billeder af bjergene i canyonen. Det var smukt. Maiken har taget nogle billeder med sin mobiltelefon, jeg har også taget nogle billeder med mit kamera.

Nu er vi tilbage på motellet, og vi har gjort klar til at gå i seng. Kl. er kun 21.50, men vi er trætte, det blev jo sent i går inden vi kom i seng.

Så god nat herfra, hav en dejlig dag i DK.

 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar