Et sidste lille pip fra mig….

….jeg bliver lige nødt til at afslutte denne række billeder og dagbogen fra de sidste par dage.

Vi har taget omkring 412 billeder fra vi tog hjemmefra i søndags og til nu, nogle skal redigeres når vi kommer hjem og nogen skal slettes, jeg ville ønske at jeg kunne vise jer dem alle sammen, for det vi har oplevet indtil nu er helt utroligt, fantastisk, man bliver helt stum over opleve alt det – og hvem havde dog forventet at jeg skulle kunne blive mundlam, men det lykkedes faktisk rigtigt godt.

Jeg vil ønske at jeg kan vise jer alle vores billeder på et tidspunkt, for man ved rent faktisk ikke hvor man skal stoppe med at lægge billeder på bloggen, hvilke billeder skal med og hvilke kan man udelukke.

Nu vil jeg sige pænt tak for i dag, vi skal tidligt op i morgen, vi skal jo op og se Antelope Canyon – prøv lige at google det, så vil I straks forstå hvorfor jeg glæder mig til den del af turen.

God nat fra mig – Guldklumpen sover allerede 😉

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar