Disneyland og Disney Adventure

I dag gik turen til Disneyland og Disney Adventure.  Turen derud tog omkring 1 time, og det var inkl. med at finde en p-plads, det kostede kun den nette sum af 20 $ (132,76 kr) men så fik vi også en gratis shuttlebus derfra og til Disneyland og tilbage igen da vi skulle hjem.

For at komme ind i Disneyland og Adventure, måtte vi af med 330 $ , jeg tør næsten ikke skrive den danske pris….den må I selv regne ud…. for den pris kunne vi komme ind i begge områder, vi startede med at gå i Disney Adventure, for Guldklumpen ville gerne præsentere mig for en ægte og verdens bedste “Corn-dog” – jeg tænkte ved mig selv det er med garanti en majskolbe eller noget, jeg bryder mig ikke om majs, men jeg bestilte alligevel en og så fik jeg en lille pose chips med og en stor cola – ja jeg drak en cola for ikke at få ødelagt min maven som i går.

Og hvad er en Corn-dog ? Jo den består af en pølse på en pind, omviklet med majsdej og så en tur i frituren – men sjovt nok smagte den ikke og den dryppede heller ikke af friture-olie. Den smagte i grunden ganske himmelsk, noget andet end en fransk hotdog.

Derfra gik vi på eventyr, vi var oppe og prøve nogle forlystelser inden turen gik til Disneyland, her fik vi set og prøvet nogle ting også, men mange af forlystelserne skulle vi stå i kø til i op til 1-1½ time, det gjorde man gladelig. Den første forlystelse vi prøvede var “Cars”, hold op den var sjov, så gik vi videre og så en masse ting, bl.a. var vi inde i Mickey Mouses hus, og vi blev også fotograferet sammen med ham. Der var nogle der tog billeder til os, så kunne vi downloade billederne når vi kom hjem, og der var også en som tog et par billeder med mit kamera. Vi var også ovre og se en forestilling som varede i ca. 25 min, det handlede om Mickey Mouse som prøvede at male en sort plet, og indimellem var der nogle af stjernerne af Disneys figurer, bl.a. Pocahontas, Mulan, Lilo og Baloo.

Vi fik desværre ikke set Stjerneparaden, det var samtidigt med forestillingen – ja det var en skam, men man kan ikke være to steder på én gang.

Vi skulle da også have lidt ordentlig mad, så vi fik hver vores burger – ikke sundt måske, men vi fik da alligevel gået omkring 16 km i dag.

Inden vi skulle hjem, skulle vi da lige prøve Mickeys pariserhjul og selvfølgelig med de gyngende vogne, føj for pokker hvor blev jeg søsyg….puhhhh, nå men vi skulle jo også prøve  “California Screamin`” – jeg siger jer – jeg gør det aldrig mere – ALDRIG – hold da op hvor blev jeg køresyg – jeg var meget tæt på at ofre til guderne, men jeg holdt det indenbords, og jeg lukkede øjnene det meste af turen igennem. Da vi kom ud var guldklumpen dog lidt bekymret for mig, hun fik mig hen på en bænk, så kunne jeg sidde der og samle mig inden turen gik hjemad, og imens tog hun en tur mere…jeg troede ikke hun var til sådanne forlystelser, men hvad man bliver jo ældre og ældre.

Vi valgte at tage hjem inden det store vandshow startede og også for at komme ud inden der ville blive trafikkaos igen. På vej hjem til hotellet, tog det næsten 1½ time at køre hjem, der var sket et uheld, og det går lidt tjept på en motorvej derovre, selvom man kun må køre 65 mph – ca. 110 km/t, så kører folk altså frisk til, og man må gerne overhale indenom, og selvfølgelig smuttede jeg forkert på en afkørsel, men vi kom hjem i god behold.

Guldklumpen er gået til ro, jeg vil også gå til ro, så I får først billeder på i morgen af turen fra i dag. I morgen skal vi til Universal Studios, det ligger kun ca. 7 min herfra i bil.

God nat fra os – hav en dejlig dag.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar