Ankomst til Monterey

Så ankom vi til et sødt lille motel ved navn Ramada i Monterey. Motellet ligger i nærheden af en mindre lufthavn, så vi hører konstant flyene lande og lette. Det er næsten som at være i Los Angeles med støj ude fra vejen og helikoptere over området.

Turen hertil gik godt, vi fik set et cykelløb, og det gode ved et cykelløb i USA er, at cyklisterne IKKE kører midt på vejen, men pænt inde til siden, så der også kan passere biler forbi. Det ser man ikke i Danmark, der skal man give plads til de skide cyklister – ja jeg er selv cyklist, men jeg kører ikke ude midt på vejen. Og her i USA, der skal cyklerne holde tilbage for bilerne, det oplevede vi da vi kom fra San Simeon og skulle mod Highway 101, vi skal dreje til venstre og op ad den vej hvor der er cykelløb, jeg ville holde tilbage for cyklisterne, som man jo skal i Danmark ved et cykelløb, men jeg oplevede at politiet som dirigerede trafikken, piftede efter mig, og bad mig kører videre – det var vildt underligt, og så kørte vi ellers derud ad mod Highway 101. Der var mange cyklister, men det hørte da op, og vi kom videre frem mod nord.

Nu er vi i Monterey, og vi har været nede for at undersøge om vi kan få en anden bil end den Jeep SUV vi kører i nu. Siden vi kørte fra L.A. i mandags, har vi fyldt benzin på 3-4 gange. Da vi kørte i Nissan´en kunne vi kører meget længere pr. gallon. Vi fik at vide på Alamo kontoret at de ikke havde nogen andre biler vi kunne få, men forslaget var at vi kørte til San José, og hvis ikke de havde så kunne vi kører videre mod San Fransisco. Det har vi nu afslået, og fortsætter i denne dyre Jeep SUV.

Vi har lige været en tur nede i byen, hvor vi gik en tur langs stranden med bare tæer, vandet var iskoldt, men det skulle da prøves, så nu kan vil prale med at vi har soppet i Stillehavet.

Vi blev enige om at gå ned til Fisherman´s Wharf for at få noget at spise, men vi enedes om at gå tilbage til Pelican Pizza, hvor vi bestilte 1 stor pizza til deling, og så tog vi den med retur til motellet. På vej til motellet fra pizzariet, kørte vi har lidt forkert, så vi måtte lige op af en meget stejl vej, det kunne godt ligne gaderne i San Fransisco, og hen af en sidevej, der så jeg pludselig et rådyr  som gik over villavejen og ind i en have. Sjovt at møde et rådyr så tæt på menneskene som i en mindre by.

I morgen skal vi videre til Yosemite National Park, der skal vi sove i 2 nætter. Vi kan håbe på at der er stilhed af enhver art, men jeg er også spændt på hvad vi ser af vilde dyr der.

Hov for resten, jeg glemte helt i går at fortælle om et møde med en fugl. Det var da vi var på vej fra Solvang til San Simeon, vi var tæt på at være fremme ved San Simeon, da jeg pludselig så en større fugl længere fremme på vejen, så jeg måtte bremse helt op, for mig så det ud som om det var en påfugl der kom spankulerende, det var først da jeg var helt henne ved den, at jeg kunne se det var en kalkun, der kunne vi have fået kalkun til aftensmad.

Nu vil jeg lige få lagt nogle billeder på fra i dag, og så er det på hovedet i seng.

Hav en dejlig dag derhjemme i Danmark, jeg kan ligesom fornemme at vejret ikke arter sig som det skal. Her er det sådan lidt op og ned, de sidste par dage har det været iskoldt, men dog med lidt solstråler hist og her.

 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar