Ankomst til Yosemite fra Monterey

I dag kørte vi fra Monterey mod Yosemite Cedar Lodge. En lang tur på 3 timer.

Vi startede ud med at fylde benzin på bilen, derefter kørte vi videre mod …… og købte ind i Safeway. Vi fik købt en ny flamingo-kasse, i den fylder vi is i, og så bruger vi den til køleskab til vores madvarer, udover kølekassen fik vi købt brød, mayonnaise og skinke samt 2 skåle med blandet salat. Så gik turen videre mod Yosemite, den var lang og trættende. På de lange strækninger, hvilede guldklumpen sig, da hun ikke havde det godt. I Mariposa, blev vi nødt til at følge mere benzin på bilen, det er altså en rigtig benzinsluger.

Vi fortsatte op af nogle snoede veje til hotellet, man måtte gerne køre 45 mph, men jeg må da indrømme at jeg kørte bestemt ikke så hurtigt. På et tidspunkt var der et lyskryds, da der var vejarbejde et sted, så vi skulle kører over en bro og fortsætte ad en 1-sporet vej, og efter 1-1½ miles skulle vi over en ny bro, og vi var kommet forbi vejarbejdet. Det var en meget smuk vej igennem naturen, til Yosemite. Der var høje bjerge og dybe kløfter, og der var INGEN autoværn, kun en høj kantsten på omkring 10 cm.

Nå men vi nåede frem til Cedar Lodge i Yosemite, hvor vi fik udleveret nøglekortene til vores værelse, som viste sig at være en selvstændig hytte. Der er 2 queen size senge, et lille bord med 3 stole, tv, køleskab og et pænt stort badeværelse, som er kombineret med et tekøkken.

Der er desværre ikke noget internet på hotellet, jo hvis vi vil betale 9 dollars for 12 timer, og så er det vist meget langsomt. Manden i indtjekningen sagde at der var gratis internet i Yosemite Village, det må vi se på i morgen når vi kommer derind. Jeg er spændt på det, for der er stadigvæk 8 miles ind til byen, og vejene er med garanti ligeså snoede som det var at komme hertil.

Rundt omkring på hotellets grund er der statuer i træ af bjørne. Overfor hotellet, kan man gå en tur langs floden, man kan sidde på nogle opsatte bænke og i nogle små pavilloner, man kunne også medbringe sin mad og grille på nogle grille sat op til formålet.

Et dejligt sted, det eneste minus er at maden på hotellet koster spidsen af en jetjager, en god bøf på omkring 200 gram kostede ”kun” 197 kr og det var uden tilbehør. Det havde vi fået at vide at det var så dyrt, så derfor havde vi købt noget mad med til formålet.

Da vi havde spist og gået en tur, ville vi se noget tv, og jeg skulle i gang med at skrive til bloggen, men havde glemt noget ude i bilen, så jeg smuttede lige derud for at hente det.

På vej ind mødte jeg nogen som talte dansk, så jeg stoppede dem og spurgte om det ikke var dansk de talte, og jo det var det, de kom fra Havdrup, manden var dog fra Glostrup, han havde boet på Lundtoftevej. Han fortalte at hans far var barnefødt i Glostrup, jeg nåede lige at mødes med ham inden jeg gik ind. Jeg hilste pænt på ham og fortalte at jeg var født og opvokset på Diget. Hans far fortalte at hans søster hed Kirsten, og at hun og hendes mand havde haft boghandleren på Diget, og det var jo sjovt nok, for så viste det sig at jeg faktisk også kendte Kirsten og hendes mand Henrik samt deres 2 børn. Morten fortalte at Helle og Christian var hans fætter og kusine. Mortens far fortalte at han hed Ole, og så pludselig fandt jeg da ud af at jeg da havde ”mødt” Ole på fb, når han kommenterede eller selv skrev noget på fb. Oles kone tog et billede af Ole og jeg, og jeg lovede at jeg nok skulle hilse Kirsten og Henrik fra hendes bror Ole og hans søn, Morten samt dennes familie.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar