Lidt billeder fra turen til Yosemite

På vej fra Monterey til Yosemite kørte vi forbi San Luis Reservoir, det er en kæmpe stor sø i Californien, den har en størrelse af 51 km3.

Som før nævnt, søen der er 14,5 km lang og 8 km bred.

På vej fra Mariposa til Yosemite, vejen var lang og kringlet, det ene øjeblik måtte vi køre 25 mph og det næste øjeblik måtte vi køre 55 mph. Jeg tog det nu stille og roligt med kun 35-40 mph, jeg er ikke så glad for at køre i bjergene. Jeg havde jo inden vi rejste hjemme fra drømt om at jeg kørte i bjergene, og at det var meget smalle veje, og ud af de veje skulle jeg passere en lastbil, og hvad var resultatet ? at jeg røg på gulvet fra min seng…ikke sjovt, og det var heldigvis en drøm. For som I kan se her, så er vejene brede nok….

På den ene side af vejen gik det lige op og på den anden side af vejen løb der en flod med stærk strøm, og den var bred.

Vi er nu på vej ind i Sierra National Forest, det på vej videre mod vores hotel at vi kører ind i dette område

Og ja, selvfølgelig skal vi da forbi et vejarbejde, og for at komme det så skal vi over en midlertidig bro og vi kører kun på 1 spor, men først skal vi passere et trafiklys, så man holdt og ventede længe før der blev grønt for os….

…og ja vi skulle da naturligvis også over en anden midlertidig bro for at komme rette spor igen….

På området er der en masse bjørne der er skåret ud i træstammer, de står sådan rundt omkring, hvor der måske har stået et træ som skulle fælles, ja så laver man da bare nogle bjørne, da det jo er bjørne i Yosemite.

Cedar Lodge hedder vores hotel, det ligger i udkanten af Yosemite National Park, faktisk var der 8 miles derind, og ja så er det i udkanten. For at komme fra Mariposa og ind til vores hotel, så skulle man såmænd bare køre 34 miles før man ankom

Dejligt at blive budt velkommen af sådanne dejlige bamser

På den modsatte side af hotellet som lå ud til vejen, løb floden, her kunne man sidde i nogle pavilloner, grille eller bare sidde på en stol eller på en bænk. Her er der også disse bjørneskulpturer

……og minsandten om man ikke også kunne sidde på en bænk med bjørne…..for folk som kender mig, så ved I at jeg elsker bjørne/bamser, så jeg tog billeder af alle bjørnene, det skal jeg dog nok skåne jer for nu.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar