Ankomst til Rocklin

I dag skulle vi, ifølge guldklumpen, endelig af sted fra Yosemite og til Rocklin.

Guldklumpen var den første der var vågen, de andre dage har hun været svær at få ud af sengen, men i dag var hun vågen første gang vækkeuret ringede kl. 7.30. Og da jeg vågnede ved det 2. bjæf fra telefonen kl.8.00, nævnte jeg over for hende at vi kunne sove til kl. 8.30, men Maiken var skam vågen og da jeg kom ind fra badeværelset, så var hun allerede i tøjet og i gang med at pakke sammen. Da jeg havde været i bad, så stod hun nærmest ude ved bilen og var klar til at køre. Jeg fik hende dog til at lave os nogle sandwich, og så var vi klar til at få pakket bilen og komme af sted.

Turen fra Yosemite gik rimeligt hurtigt. Da vi ankom til Mariposa holdt vi lige ind til siden, for nu kunne vi komme på internettet, og så skulle vi da lige have tjekket mail og fb. Og vi skulle have vejen sat ind på vores GPS. Og så kan det nok være at det gik stærkt med at komme til Maikens værtsfamilie. Den eneste gang vi holdt pause, var da bilen blev tørstig, så vi kørte ind på en tankstation, og da vi havde holdt i kø et stykke tid, så blev det vores tur, og da vi kom hen til standeren, opdagede vi at det kun var til medlemmer af Costco – fuck sagde vi begge to, så måtte vi ind i bilen igen og køre ca. 500 meter. så var der en ny tankstation der tilmed var billigere, vi fik noget benzin på og så kørte vi videre.

Endelig efter 3 timers kørsel landede vi hos familien. Maiken fik en dejlige velkomst, hun blev krammet af alle, selv jeg fik et knus af hendes værtsmor. Dejligt vide at hun har haft det godt her, og at de har glædet sig til at se hende og mig.

De havde inviteret en god flok af familien, da de samtidigt med at vi kom også holdt deres datters fødselsdag. Vi fik noget god mad og lagkage, hold op hvor var den god. (der kommer billeder på i morgen).

Jeg var – utroligt nok – meget stille i starten, jeg er jo ikke god til engelsk, men efterhånden kommer der da lidt ud af min mund.

I morgen skal vi bare slappe af, så har Rosendo taget fri i 3 dage for at vise os forskellige ting, og Ann har arrangeret et møde med hendes veninde, som er meget dygtig til patchwork – her ovre kalder de det for quilt, det glæder jeg mig til, jeg skal ind i en patchworkbutik og jeg skal se en masse. Det glæder jeg mig vildt meget til.

Der skal nok komme nogle flere billeder på de næste par dage.

Nu er det senge tid for mig, det har været en lang og anstrengende dag.

God nat derude, hav en dejlig dag. <3

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar