En søndag i Rocklin

I dag har vi ikke rigtigt lavet noget, jo vi har samlet et puslespil på 1000 brikker, og vi har været en tur i byen. Vi spiste på en restaurant i Rocklin eller var det i Roseville, jeg er ikke sikker, men maden den var super god. Jeg fik en sandwich med hakkebøf, avokadomos, salat, tomater, normalt er der ost i den, men da jeg ikke spiser ost, så var det taget ud. Ann og Mia fik tomatsuppe og noget brød med ost til, Maiken fik en sandwich med kylling og bacon.

Bagefter var vi i et supermarked og naturligvis også i en hobbyforretning hvor Panduro Hobby ligeså godt kunne lukke i forhold til Jo-Ann´s, aldrig har jeg set så mange hobbyartikler på et sted, der var alt, og jeg mener ALT.

Og naturligvis skulle jeg have nogle patchwork-artikler. Jeg købte nogle FQ = fat quarter – det er nogle stykker stof som måler (i danske mål) 55 x 50 cm, og jeg købte en lineal til pw (patchwork), og en plade hvorpå man kan stryge på den ene side, og på bagsiden kan man sætte en skæreplade, så har man det indenfor rækkevidde, det man skal bruge. Jeg så også det perfekte patchworkbord, men det kostede desværre 149,95$ (998,50 kr), og jeg kan ikke have det med hjem alligevel. Ann tilbød at sende det til mig, men det koster jo også penge, måske jeg skal spare sammen til det. Eller måske jeg kan få noget i Ikea som svarer til det.

Da vi var hjemme igen, samlede vi hele puslespillet færdigt, nu sidder guldklumpen og lærer Mia (datteren i huset) at spille ukulele, den ene søn Nico er vist kørt en tur, søn nr. 2 Max ligger i sin seng og snuer – han er teenager, Ann sidder med sin iPhone og hendes mand ser vist TV – hunden har lige spist. Det er den dejligste Labrador, den hedder Daisy.

En stille og rolig dag hos Maikens værtsfamilie.

I morgen skal vi vist nok ud og se lidt af området her hos dem. Det glæder jeg mig meget til

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar