Lidt billeder fra i går og i dag.

Så nåede vi til byen Rocklin – en lille flække nordøst for Sacramento, jeg ved ikke hvor indbyggere der i Glostrup, men jeg kunne forestille mig at der er ligeså mange indbyggere i Glostrup som i Rocklin.

Dette er et sengetæppe Ann´s veninde har syet til hende. Er det ikke flot ? det var meningen at vi skulle sove med det over os, men det nænnede jeg ikke. Så jeg lagde det pænt sammen og lagde et lagen over mig (det er hvad de sover med herovre)

Så er vi startet på puslespillet på 1000 brikker, Maiken til venstre og Ann til højre

….så fik vi samlet rammen og Mia er kommet til også

…..så er der pause, man kan næsten ikke slippe det igen, men vi skulle jo have noget mad

Tilbage fra byen og vi har fået lagt puslespillet færdigt….

….og her har vi hunden Daisy, er den ikke sød ?

Maiken underviser Mia i at spille Ukulele, Mia er utrolig lærenem, det kan da også være at Maiken er en god læremester

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar