En dejlig slappe-af-dag ved poolen

I dag har vi ikke rigtigt lavet noget, vi har sovet længe. Omkring kl. 12.00 tog vi ned og spiste burgere på “In-and-out-burger” inden vi tog ud til Ann´s søster og svoger, de har en stor swimming-pool, den blev opvarmet af solen.

Alle var i poolen på nær Maikens værtsfar, han sprang over, men ellers var alle i vandet, selv jeg var i vandet. Til jer som kender mig ved, at jeg har vandskræk, men poolen er indrettet således at der er trapper ned i poolen, det første trappetrin fører ned til en lidt større platform, så når man står dernede så går vandet til knæene, så her kan man lige vænne sig til vandet og temperaturen. Så kan man gå et trin længere ned, så går vandet til hoften, og man har mulighed for at sætte sig på platformen. Det tog lidt tid før jeg kom så langt, men til sidst kom jeg helt ned i vandet, men jeg stod og holdt fast i kanten, indtil Ann tilbød mig at få en “pool-noodles” på dansk kalder man den vist nok for en pomfrites, det er en lang stang af flamingo, den er pakket ind i noget skum-agtigt vandtæt stof. Den er bøjelig og kan formes på forskellige måder, men den fik jeg og den holdt mig oppe og jeg var tryg, pludselig turde jeg at slippe bunden og lade mig flyde ved hjælp af den. Bare rolig der skal nok komme et billede på som bevis for at jeg var i.

Da vi kørte hjem 3-4 timer senere blev vi enige om at vi skulle lave mad i aften, så vi lavede frikadeller med løg i og kartofler og sovs.

Så vi kørte ned i supermarkedet, som i størrelse lignede en stor Bilka, men af indretning lignede det mest af alt Metro. Det var kæmpestort, og der var ikke noget som manglede på hylderne. Deres grøntafdeling var utrolig stor, og der var alle former for frugt, og det var ikke bare lagt tilfældigt op, nej det lå snorlige og alle æblerne var blankpoleret. Det var helt fantastisk. Lange rækker efter hinanden med forskellige former for mad, konserves, slik, kaffe, the, toiletpapir, bleer m.m. Vi fik købt det ind vi skulle bruge, og lidt slik og guf samt brænde til haven, så vi i morgen skal hygge omkring bålet.

Da vi kom hjem gik Maiken i gang med at skrælle løget, det var kæmpestort, jeg tror at der i et løg var 3 løg af vores størrelser i, så vi nøjedes med et halvt løg. Og hun skrællede kartoflerne satte dem over mens jeg havde æltet farsen sammen og gik i gang med at stege dem

Jeg troede helt ærligt ikke at de kunne lide maden. Jeg havde lavet frikadeller af 1 kg oksefars og 1 kg svinefars, så jeg fik et bjerg af frikadeller, sovsen blev lavet af noget pulver, men det var fordi de ikke har kulør til sovsen, så vi fandt noget der kunne bruges i stedet for. Maiken og jeg blev enige om at det ikke var sovs som vi laver den hjemme, men i mangel af bedre. Da alle var mætte var der ca. 7 frikadeller, 2 kartofler tilbage og ingen sovs. Så man kan vist roligt sige at det var en succes.

Nu sidder Maiken med Ann´s afdøde brors guitar og spiller lidt. Ann sidder med noget arbejde, og de 4 andre er forsvundet i hver deres retning. Det er nu så dejligt uformelt at være her. Ligesom i gamle dage når vi (min far, mor og jeg) var på ferie hos Jytte og Peter i Jylland.

I morgen skal jeg på en rigtig hyggetur med Maiken og Ann, vi skal mødes med Ann´s veninde, som også syr patchwork, hun er meget dygtig, så vi skal på en udstilling, og så skal vi i en patchworkbutik eller 2, så der skal soldes lidt mere, og jeg kunne forestille mig at jeg får en masse fif af hende. Jeg glæder mig helt vildt meget. Og ja, jeg skal nok huske mit kamera.

For resten, så fik Maiken og jeg 2 billetter til en sejltur rundt i bugten ved San Fransisco, ud forbi Alcatraz, og under Golden Gate Bridge.

 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar