In heaven….

Ja så blev det onsdag, og dermed den sidste dag hos familien Martinez, nogle helt fantastisk enestående mennesker.

Ann tog Maiken og jeg med på tur til patchworkens mekka, vi var inde i 2 forskellige patchworkforretninger, og jeg siger jer, jeg var i himlen. Jeg forelskede mig vildt i et tæppe med en kæmpemæssig stjerne, den var i regnbuens farver på sort bund…..men men men…..den kostede 199,99$ omkring 1350 kr, det synes jeg var lidt dyrt for mig nu, så jeg sagde at jeg ville spare sammen til den og så få Wendy til at købe den til mig, så får hun som hun fik i dag, rabat-pointene. Jeg fik bl.a. købt stof til et tæppe som jeg har set i tv-serien Lille Doktor på Prærien. I den anden butik vi var inde i fik jeg også købt ind til et tæppe, jeg fik inspiration til hos Wendy.

Efter pw-besøgene tog vi hjem til Wendy, hun viste mig nogle af alle sine tæpper, jeg fik set 20 tæpper i alt, og hun viste og fortalte om hvordan og hvad hun syede og at hun en gang imellem holdt quilt-weekender, og så syr man 4 personer sammen en hel weekend, det kunne være sjovt at afprøve.

Da vi kom hjem fik jeg næsten pakket sammen, men oh ve oh skræk, jeg kan ikke have min strygeplade i kufferten, jeg må se om jeg kan få sendt den hjem til mig med posten eller noget der ligner.

Til aften fik vi pastasalat, noget kød af en art stegt på grillen, broccoli stegt på grillen samt ristet brød. Det smagte altså godt. Senere skal vi ud og riste skumfiduser, og hygge inden vi skal i seng.

I morgen skal Maiken og jeg lige ned forbi Jo-Ann, hun skal købe noget stof til en ny dragt, og derefter går turen til San Fransisco, hvor vi skal aflevere bilen enten før eller efter at vi har tjekket ind på hotellet. Og så skal vi se San Fransisco inden vi på mandag påbegynder rejsen hjem til Danmark, men der er jo lang tid endnu, så vi skal bare på flere og nye eventyr.

De billeder der kommer på i aften bliver af patchwork-karakter, så er I advaret. Jeg håber dog på at jeg kan få taget et billede af hele familien som vi har knyttet et nært bånd til. Vores amerikanske familie <3

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar