Heaven in pictures

Dette er tæppet jeg gerne vil eje, men ikke i de farver, selvom de er flotte, og det koster 1350 kr.

Det er dette sykit jeg gerne ville eje, så hvis der er nogen som vil sponsere det for mig, så sig endelig til…. 😉

Dette tæppe er lavet af en kunde i den første butik vi var i. De små firkanter har hun fået tilsendt af alle sine quilte-venner fra hele verden, det var meget smukt. Når jeg kommer hjem får jeg det redigeret og lagt ind på min hjemmeside.

så er vi hos Wendy, dette er hendes sengetæppe, det passer til hendes gardiner

Jeg beklager at billederne er så mørke, men det var lige gyldigt om jeg tog det med blitz eller uden blitz, så blev de mørke.

Jeg vil ikke fortælle så meget om billederne, jeg synes bare I skal nyde dem alle.

Dette tæppe fik hun af en ven fra hæren, hun er veteran, har været i militæret i mange år.

Dette er min inspiration, jeg vil lave det med de stoffer jeg har købt i den sidste butik, og med sorte stolper

Et vintertæppe med juletræer og sne.

Også en inspirationskilde til et kommende tæppe

Nå der er vist sneget sig en snemandspude ind også, men den er da også sød

Reste-tæppe

Et tæppe lavet af hendes brors og afdøde mands bukser og skjorter, og det var faktisk lidt sjovt, for alle samlingerne var synlige på forsiden som frynsekanter, ligesom når man ser et par cowboy-bukser der er klippet af og frynset op, det gav også en form for inspiration til et tæppe måske til guldklumpen, så hvis I har nogle cowboybukser I ikke kan passe mere, så smid dem ikke ud, kom med dem til mig.

Et gammelt vindue i patina, bag ruderne er indsat nogle patchwork-dele, og hængt op, det gav også inspiration til et gammelt staldvindue fra min farfars gård, det skal lige ordnes lidt og patineres, og så skal der sættes nogle patchwork-prøver ind i vinduesrammerne

tæppe lavet med canadiske ruller (kan ikke huske hvad de hedder), rullerne/strimlerne er 1,5 inch og imellem hver er der sat noget stof ind som kunne ligne nordlyset. Ja jeg fik da skrevet noget hvert et billede, og det hele gav inspiration til noget jeg vil lave når jeg kommer hjem. Jeg vil også lave et tæppe til Ann og hendes mand, som tak fordi vi måtte være her. De ved ikke noget om det, så jeg sender det bare herover når det er færdigt.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar