1. dag i San Fransisco

I dag ville vi starte ud med turen som vi havde fået af Ann og Rosendo, en tur med “Blue and Gold Fleet”, en sejltur ud til Golden Gate Bridge og forbi Alcatraz. På sejlturen fik vi fortalt om San Fransisco, Golden Gate og Alcatraz. Og der blev taget en masse billeder på den tur. Og vi fik da også set nogle sæler i vandet, men inden da så vi masser af sæler mellem Pier 39 og Pier 41, hold op en larm de kan holde sig.

Da vi kom tilbage fra sejlturen, så gik vi over til hvorfra Cable Car (sporvognene) starter, her købte vi 2 stk. 3-dages billetter til de forskellige bustyper der er i byen. Derfra gik turen – på gåben – til Lombard Street, vi gik hele vejen fra Taylor St. og op for enden af Lombard st. Her blev der også taget en masse billeder, og jeg har jo en mani at tælle trapper jeg går op eller ned af. Vi gik op af ca. 250 trapper, så gik vi ellers ned af Hyde St., som ligger på tværs af Lombard St. Vi gik ned til Bay St., hvor vi krydsede Columbus Avenue.

San Fransisco er en nem by at finde rundt i, for den er bygget op af et net-system, der er lodrette veje og vandrette veje, med en enkelt undtagelse af Columbus Avenue, den går på skrå fra  Montgomery St. og helt ned til Beach St.

Vi gik altså fra Lombard St. og ned til Fishermans Wharf og videre til Pier 39, og så gik vi tilbage mod hotellet, hvor vi fik luftet ud i vores “skoæske” samtidigt med at vi fik pakket alle vores ting om, således at vi måske ikke har så mange ting der skal sendes hjem i forvejen, eller om vi vælger at købe en ny kuffert til mig, da min kufferts hjul ikke har det for godt mere. Faktisk ligner de Maikens rulleskøjte-hjul inden de blev skiftet til nye. Jeg kan håbe på at vi kan købt en ny og lidt større kuffert, for så kan vi have alle vores ting med hjem.

Vi prøvede også at undersøge om hvordan vi kunne få sendt vores ting hjem med posten, FedEx eller UPS, nu har vi tænkt over om hvor meget vi skal betale i overvægt, men det bliver først i morgen.

Da vi havde fået pakket alt om, så blev vi enige om at gå ned til Fishermans Wharf for at få noget at spise, vi skulle jo prøve den berømte Clam chowder soup, vi fik den med brød, det vil sige at brødet som var lavet surdej og hvedemel var udhulet og så var suppen kommet ned i brødet, og så kunne man gå og spise af brødet med en ske. Vi var lidt skeptiske, så vi købte kun 1, så vi delte ske og brød….det smagte faktisk helt utroligt godt, vi skal have det igen inden vi tager hjem, men det skal bare være i en skål.

Efter vi havde spist, så gik vi tilbage til Pier 39, hvor vi indtog en dejlig stor is i vaffel dyppet i chokolade og 2 store kugler. Jeg fik min yndlings-is Mint Chocolate chip og Rocky road, det er chokoladeis med valnødder og marshmallow – mums siger jeg bare, Maikens var en alm. vaffel med 2 store kugler af Rocky Road og vaniljeis med chokoladestykker i….den var også mums, men hold op de var dyre.

Vi gik lidt rundt på 1. salen af Pier 39, vi så et show med en engelsk/australsk fyr, det var ganske underholdende, og så blev vi enige om at gå hjem til hotellet, Maiken havde det ikke så godt, så hende fik jeg i seng, og nu ligger hun og sover, mens jeg sidder her og skriver til jer alle.

I dag fik vi gået 12,3 km (15.775 skridt)

I morgen skal vi til Chinatown, Alamo Park og de victorianske huse som ikke bukkede under for jordskælvet i 1906, videre til Haight Ashbury, Golden Gate Park og Golden Gate. Vi skal kører med kabelsporvognen også, nu vi har købt billetter dertil.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar