Dagens billeder og serie-spørgsmål

En hyggelig gade i Chinatown med kinesiske lygter

Fint byhus i Chinatown, det ser da ganske asiatisk ud.

Endnu et kinesisk inspireret hus

Gyden ned til Lykkekagefabrikken

Golden Gate Fortune Cookie Factory og nedenunder på kinesisk – sådan ca. oversat til Lykkekagebutikken

Jeg tog mig den tilladelse at fotografere ind i fabrikken, jeg troede det var en stor fabrik, men det er faktisk kun de 2 damer der sidder og former lykkekager samtidigt med at de putter de små sedler ind i kagerne, ved siden af står der en mand og kommandere med dem på kinesisk selvfølgelig. Bagefter da vi kom tilbage opdagede jeg at det rent faktisk kostede 50 cent at tage billeder af damerne.

Graffiti kan man ikke kalde det på muren, men det er tæt på. Foran maleriet på muren står der nogle afstøbninger af terracotta-hæren

En bus som ligner kabelbusserne til forveksling, denne her kører dog på almindelige hjul og ikke spor som de rigtige Cable Cars

Fik ikke taget et billede af Drageporten før vi gik igen, det var på grund af batteriet og kameraet, men bedre sent end aldrig.

Jeg er altså imponeret af de der brandtrapper på husene, så derfor et billede af dem her.

Endnu et af de hjerter som står i San Fransisco, nu har jeg 3, eller på dette tidspunkt har jeg kun 2 hjerter, det sidste fandt jeg senere

Se lige en hovedbeklædning ´? Da jeg så denne dame troede jeg bare det var en hat af en art, mens Maiken spurgte mig om jeg havde set hende med katten på hovedet, og nej det havde jeg ikke – I skal altså også lige se den – en ide til alle katteejerne

Her ses de “Painted ladies”, fra denne vinkel ved I nok ikke hvad det er jeg hentyder til, se næste billede

Ok, hvilken amerikansk tv-serie er disse huse fra ? Det var de eneste huse der ikke tog skade ved jordskælvet i 1906

Og her ser I så det 3. hjerte vi har fundet på vores vej igennem San Fransisco

 

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar