Sommer

Så fik vi endelig lidt sommer med 1 måneds sol og varme, dejligt. Min krop har det altså bedst når det er varmt og solen skinner.

Der er sket rigtig meget siden jeg sidst skrev i forbindelse med nytåret.

Jeg har været i praktik hos Hjemmeplejen i Glostrup i forbindelse med jobafklaringsforløbet, og jeg er blevet visiteret til fleksjob, nu skal jeg bare have et job på 8-10 timer pr. uge. Jeg håber virkelig at jeg snart kan få et job, så jeg kan begynde at spare sammen til min og Michaels næste rejse, som vil føre os til Australien i dec. 2019.

Jeg har også fået min længe ønskede El-cykel og en ny madras til min seng. Cyklen har jeg haft siden 16. maj, og jeg har allerede kørt 275 km på den. Jeg elsker den cykel, og min nye madras – åhhh jeg sover så godt om natten, det er længe siden jeg har gjort det.

Den 14. marts 2018, flyttede Charlie ind hos mig, han er en 3-årig, kastreret hankat. Han er en ballademager, han gør nøjagtigt alt det han ikke må. Jeg kan sprøjte vand på ham, han er iskold og gør bare unoderne igen. Faktisk er Charlie en dele-kat, for når Michael flytter hjemmefra, så flytter Charlie med ham.

Charlie er en blanding mellem en Norsk Skovkat og en Maine Coon, så han er en stor kat på 3,6 kg, jeg siger det ikke højt, han skulle nødig få primadonna-nykker – men han er nu meget sød og kælen.

I fredags den 15. juni fik jeg en trist besked om at min faster var død, hun døde 3 dage før hun blev 85 år. Så nu skal vi til bisættelse på fredag. Hvil i fred kære faster Tove.

I denne uge skal jeg til afsluttende møde på smerteklinikken, dagen efter skal jeg til møde hos min jobkonsulent, som skal hjælpe mig med at finde et fleksjob.

Og lige om lidt banker sommerferien på døren, jeg skal kun have 1 uges ferie, hvis man kan kalde det ferie når man er arbejdsløs. Jeg skal i den uge op til min søster og svoger sammen med min eksmand, mens vores fælles søn skal på spejdertur med Klanen til Skotland. Jeg tror han glæder sig meget. Jeg glæder mig til at mødes hos min bedste sy-veninde Lone, jeg håber vi skal sy noget sammen, vi plejer at sy et projekt i fællesskab.

Når vi når til august, så skal vi til 2 rejseforedrag om Australien. Bare sådan for at samle lidt inspiration den rejse vi gerne vil ud på.

Jeg vender tilbage når der er mere nyt, og måske jeg skriver lidt når jeg er på ferie.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar