Siden sidst….

14. juni 2023

Der er sket mange ting siden 2018, Michael er i gang med sin uddannelse – se hans side. Jeg er blevet førtidspensionist, jeg er flyttet til en mindre lejlighed som jeg elsker højt. Jeg har fået en kæreste, som jeg naturligvis også elsker højt. Vi har været ude at rejse, der har været Corona/Covid19 – en pandemi, hvor alt har været lukket ned, men nu er verden ved at se anderledes ud igen, men man har også lært lidt af denne pandemi. Man har lært at vise hensyn til andre, tage afstand og alligevel være tæt på, man har lært at bruge håndsprit og handsker, og vi kan gudskelov komme ud at rejse igen.

I den nærmeste fremtid skal vi til Berlin, og “vi” er Michael, hans far og jeg. Både Michael og jeg har været i Berlin, og vi har været ude at flyve. Det skal vi igen, Michaels far har aldrig været inde i en flyver før og han har højdeskræk, men vi må jo bare hjælpe ham på vej. Og så må vi håbe at vi kan klare turen til Berlin med alle vores forskellige sygdomme.

Jeg vil løbende under Berlin turen lægge billeder og tekst ind her på denne blog.

Først skal vi have klarlagt hvad vi skal se, og hvad vi skal have bestilt hjemmefra.

Jeg vender tilbage senere 😉

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar